За да направите поръчка е необходимо да имате адрес в България. Ако сте под 18 години, трябва да имате съгласието на родителите си, за да направите поръчка.
knigimechta.com ви дава възможност да правите поръчки и без да се регистрирате.

Въпреки това, ние съветваме нашите потребители да се регистрират и да получат следните предимства:

Поръчката онлайн носи редица предимства: 1) Може да бъде направена по всяко време от денонощието и се обработва на момента от нашите служители; 2) Не е необходимо да посещавате физически нашия магазин; 4) Лесно е за проследяване - при поръчка в knigimechta.com, вие получавате номер на поръчката и можете да проверите по всяко време какъв е статуса на вашата поръчка и къде точно се намира.
Когато объркате данните при поръчка, моля, свържете се с нас незабавно на посочените телефони на Страницата ни за контакти!
Можете да отмените поръчка само ако тя все още е неприета. В такъв случай, моля, свържете се с нас незабавно на Страницата ни за контакти.
14 дни връщане на стока Един или повече от поръчаните продукти можете да откажете в 14 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че даденият продукт е във вида в който е доставен. За повече информация, моля, посетете Връщане на продукт